Aangepaste contrast en koude therapie geeft een sneller genezingsproces na een operatie of trauma

TC HEALTH is ontworpen om de revalidatie na een operatie of trauma te versnellen en te verbeteren. Elke therapie bestaat uit een serie van koude sessies gedurende de periode dat de patiënt in het ziekenhuis ligt of gedurende de herstel periode daarna.

Klinische voordelen van onze therapie zijn een aanzienlijke vermindering van de zwelling en pijn plus een sneller herstel van de mobiliteit. Door de contrast functie te combineren bieden we drie behandelingen in één oplossing. Er zijn uitgesproken meningen voor het gebruik van ijs. IJs is zelden op de juiste temperatuur en kan zelfs pijnlijk zijn of schade veroorzaken wanneer deze niet zorgvuldig wordt toegepast. De TC HEALTH brengt de voordelen van koude therapie zonder de nadelen van andere alternatieven. Op een volledige geautomatiseerde manier zorgt de TC HEALTH er in 6 seconden voor dat er geschakeld wordt tussen warm (max + 41 Celsius) en koude (min + 6 Celsius). Wij bieden training, advies over behandelingen en de behandeling protocollen. Ook staan wij 24/7 voor u klaar ter ondersteuning wanneer dit nodig is.

Neem contact op met TCS internationaal om uit te vinden welke ziekenhuizen en klinieken gebruik maken van onze oplossing en hoe wij u verder kunnen helpen.

De TC HEALTH maakt gebruikt van ergonomisch ontworpen wraps voor de verschillende lichaamsdelen met de juiste compressie, de TC wraps. We bieden TC wraps voor schouder, rug, arm, pols, been en knie. Op verzoek ontwikkelen we graag wraps die voldoen aan een specifieke behoefte. Neem daarvoor contact op voor meer informatie. Onze TC wraps zijn van duurzaam nylon materiaal gemaakt en worden direct op de huid geplaatst voor maximaal effect.


3 Therapieën in één oplossing


Onze wraps passen op elk lichaamsdeel

Bij de TC Health worden er wraps geleverd die geschikt zijn voor meerdere lichaamsdelen. We hebben TC wraps voor been, knie, schouder, enkel, arm en pols. Desgewenst zijn wij ook in staat om wraps op maat voor u te maken. De wraps zijn gemaakt van duurzaam nylon en kunnen direct op de huid worden aangebracht.

TC Ankle

TC Butterfly

TC Universal (L)

TC Universal (S)

TC Back

Neem contact met ons op voor meer informatie.
+31 (0)85 0240 270 | info@tcsinternational.nl