Een geschikte therapie in elke fase van het revalidatieproces

Elke beoefenaar van inspanningssporten, van topatleet tot recreatieve sporters, heeft baat bij een sessie met de TC SPORTS na een intensieve training of na een wedstrijd. Uit onderzoek blijkt dat Thermo Contrast Therapie (TCT) superieur is bij het herstel van sporters in vergelijking met andere methodes van herstel. De combinatie van rust en behandeling met Thermo Contrast Therapie geeft uitstekende resultaten.

Onze apparatuur is niet alleen geschikt voor herstel na een training, maar ook bij de behandeling van letsel. Onder andere bij letsel of pijn aan de spieren (myogeen), gewrichten (artrogeen), bindweefsel en gewrichtskapsel. Zie voor meer informatie de wetenschappelijke onderbouwing van thermo contrast.

Onze TC wraps zijn ontworpen voor sporters in alle discipline. We bieden TC wraps voor schouder, rug, arm, pols, been en knie. De TC wraps worden al gebruikt in de Champions League, Nederlandse Eredivisie en Jupiler league. De TC wraps worden echter niet alleen gebruikt in de voetbal wereld maar ook bij de golfsport en het ijshockey.

Op verzoek ontwikkelen we graag wraps die specifiek aan uw behoefte voldoet. Neem daarvoor contact op voor meer informatie.
Onze TC wraps zijn van duurzaam nylon materiaal gemaakt en worden direct op de huid geplaatst voor maximaal effect.


3 Therapieën in één oplossing


Onze kwalitatief hoogwaardige TC Wraps zijn speciaal voor top-sporters ontwikkeld

TC SPORTS maakt gebruik van ergonomisch gevormde wraps voor de verschillende lichaamsdelen. We hebben wraps beschikbaar voor been, knie, schouder, enkel, voet, arm en pols. Onze TC Wraps worden inmiddels succesvol toegepast door onder andere voetbalteams uit de Champions League, Eerste Divisie en Eredivisie, door het Dutch Golf Performance Institute and het duitse ijshockey team.

TC Ankle

TC Butterfly

TC Universal (L)

TC Universal (S)

TC Back

Neem contact met ons op voor meer informatie.
+31 (0)85 0240 270 | info@tcsinternational.nl

[logo-carousel id=tc-sprts]