Het verminderen van vet is nog nooit zo veilig en gemakkelijk geweest!

Of u nu wel of niet last heeft van overgewicht, iedereen kan last hebben van die vervelende zones waar het gewicht of vet maar moeilijk verdwijnt. Daar kan cryolipolyse bij helpen. De cryolipolyse techniek is op de Harvard Universiteit ontwikkeld, waar een team onder leiding van de dermatoloog Dr. Dieter Manstein aantoonde dat vetcellen heel erg gevoelig zijn voor koude (cryo is Grieks voor koude).

 

Hoe werkt TC lipolyse?

Onze TC Cryo werkt met de cryo hormonale methode . Hierbij wordt de huid en het onderhuids vet gekoeld door een wrap, waardoor een vloeistof wordt rondgepompt. De wrap wordt aangebracht op het lichaamsdeel, waarvan vet dient te worden verwijderd. Omdat er verschillende vormen wraps zijn, kunnen vele delen van het lichaam worden behandeld en vaak ook tegelijk. Ook zijn de oppervlakken die worden behandeld zeer groot en gelijkmatig in vergelijking met vele andere methoden. Bij de TC-lipolyse behandeling (thermo contrast) behandeling wordt gericht de huid en het onderhuids vet gekoeld op 6°C. De spieren en het bruine vet proberen het lichaam op temperatuur te houden (37°C). Deze warmte wordt geproduceerd door vet te verbranden. Hiervoor maakt het lichaam zelf natuurlijke hormonen aan, die wit vet omzetten in bruin vet, dat de brandstof levert (Irisin en FGF21). Een van deze hormonen vertraagt ook nog eens de aanmaak van nieuwe vetcellen, waardoor het effect van de vetverbranding (lipolyse) langer aanhoudt. In een behandeling wordt drie keer 15 minuten lang gekoeld naar 6°C. tussen deze 3 koude sessies zitten 2 warme sessies van 5 minuten die de zone weer opwarmen naar een aangename 41°C. Dit gebeurt om de huidvaten, die door de koude samentrekken, weer open te zetten, waardoor het onderhuids vet bereikbaar blijft voor de opvolgende koude sessie. Een cryo contrast behandeling duurt in totaal 55 minuten. Hierna volgt er een lichte massage van het behandelde gebied, waarmee de totale TC lipolyse behandeling een uur duurt.

 

De TC CRYO houdt een veilige ondergrens aan van 6˚C en de medische gecertificeerde apparatuur controleert dat continu. Daardoor is behandeling met de TC CRYO uiterst veilig. Het cryo lipolyse proces is goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA). In de VS alleen al zijn in 2015 zo’n 12 miljoen behandelingen succesvol uitgevoerd.

Er komen dus geen injecties en geen naalden bij kijken, maar u valt af en u corrigeert uw figuur zonder operatie. Veilig en prettig!

 

Hoe werkt een behandeling met de TC CRYO?
De TC CRYO maakt gebruik van ergonomisch gevormde wraps die rechtstreeks worden aangebracht op de huid. De behandeling duurt ongeveer 60 minuten, terwijl u comfortabel in de behandelstoel zit of ligt. Tijdens deze behandeling kunt lezen, muziek luisteren of zelfs een dutje doen. De Thermo Contrast Therapeut beoordeelt de specifieke situatie en stelt de TC CRYO in op het beste programma. Afhankelijk van de gebieden die behandeld worden, kunnen de kleren aangehouden worden (buik) of moeten deze gedeeltelijk uitgetrokken worden (benen, billen). Wij adviseren daarom om op de dag van de behandeling fijne, loszittende kleding te dragen.

Na een TC lipolyse behandeling kunt u direct verder met uw dagelijkse bezigheden.

 

Waar is de TC CRYO beschikbaar?
De TC CRYO is op vele locaties en bij verschillende instituten beschikbaar. In de door ons gecertificeerde TC Clinics kunt u terecht voor het meest uitgebreide programma, ondersteund door voedings- en bewegingsadviezen. Voor een locatie bij u in de buurt kijkt u op find-my-tc-clinics en vult u uw plaats of postcode in. U kunt ook direct kiezen of u zoekt naar TC Cryo locaties of de gecertificeerde TC Clinics locaties.

Wilt u zelf TC lipolyse behandelingen gaan uitvoeren? We helpen u graag op weg. Neem contact op met TCS International (085 – 0240 270) of via sales@tcsinternational.nl

Voordelen van behandeling met de TC CRYO
• Verbetering al na één behandeling zichtbaar
• In één behandeling meerdere zones mogelijk
• Egaal resultaat
• Veilig en geheel pijnloos
• Uitwendige behandeling, geen operatie
• Verstevigt de huid
• Geen hersteltijd, u kunt direct doorgaan met uw bezigheden

 

Is TC lipolyse voor iedereen geschikt?
TC lipolyse is een veilig alternatief voor liposuctie en is voor iedereen geschikt die van hun hardnekkige vetzones (buikje, love handles) af willen of sneller willen afvallen. De beste resultaten zijn te bereiken met een combinatie van behandeling met de TC-Cryo, een bewuste levensstijl en voldoende beweging. Belangrijk is dat u samen met uw behandelaar nagaat of u bepaalde contra-indicaties heeft die een behandeling in de weg zouden kunnen staan.

 

Wat zeggen artsen en onderzoekers?
Na vele jaren onderzoek is er inmiddels veel bekend over cryo lipolyse. Het voert te ver om hier alle onderzoeken weer te geven, maar we hebben er enkele voor u verzameld. (Neem contact op met TCS International voor meer informatie.)
Zo meldt het amerikaanse NCBI (The National Center for Biotechnology Information) “cryolipolysis is considered to be both safe and effective, with a high patient satisfaction rate of up to 73% after one treatment”, wat zoveel betekent als veilig en effectief waarbij 73% van de patiënten al na één behandeling tevreden is. Voorts toont dit onderzoek aan dat in 25% van de gevallen al zichtbaar resultaat is behaald na slechts één behandeling.


Onze wraps passen op elk lichaamsdeel


TC Ankle

TC Butterfly

TC Universal (L)

TC Universal (S)

TC Back

Neem contact met ons op voor meer informatie.
+31 (0)85 0240 270 | info@tcsinternational.nl